Δες και αυτό Νέα

Αυτά τα 3 φυτά στο υπνοδωμάτιο θα βελτιώσουν τον ύπνο σας

Παρόλο που δεν είναι μυστικό ότι τα φυτά στο σπίτι μπορούν να οφελήσουν την υγεία μας, μια έρευνα της NASA δείχνει πως βάζοντας μερικά φυτά στο υπνοδωμάτιό σας μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας.

Σύμφωνα με ερευνητές, κάποια φυτά μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό του αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας ενώ μπορούν να σας απαλλάξουν από κρυολογήματα και αλλεργίες ιδίως του πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα φυτά για το υπνοδωμάτιο; Ποια μπορούν να σας χαρίσουν έναν βαθύ ύπνο που θα σας ξεκουράσει;

Φοίνικας Αρέκα Αυτός ο φοίνικας είναι ιδανικός για όσους υποφέρουν από συχνά κρυολογήματα καθώς ενυδατώνει τον αέρα και σας βοηθάει να αναπνέετε καλύτερα μέσα στον χώρο σας.

Αλόη Η NASA θεωρεί πως η αλόη είναι ένα από τα καλύτερα φυτά για το υπνοδωμάτιο καθώς καθαρίζει τον αέρα και απελευθερώνει οξυγόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Κισσός Ερευνητές από το American College of Allergy, Asthma & Immunology ανακάλυψαν πως αυτό το φυτό μπορεί να αφαιρέσει το 78% της μούχλας που έχει προκληθεί από τον αέρα μέσα στο σπίτι σας μέσα σε μόλις 12 ώρες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com – the home issue

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση