Δες και αυτό Νέα

Τα 5 διακοσμητικά λάθη που κάνουμε στο καθιστικό μας

Το καθιστικό των ονείρων σας μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά – δείτε αν κάνετε κάποιο από τα παρακάτω διακοσμητικά λάθη, διορθώστε το και απολαύστε τον νέο σας βελτιωμένο χώρο.

#1 Διαλέγετε τον λάθος καναπέ Ένα καλό καθιστικό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον σωστό καναπέ. Τα βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε είναι το ύψος των καθισμάτων (τα χαμηλά καθίσματα είναι δύσκολα στο «κάτσε-σήκω») και στις σωστές αναλογίες σε σχέση με τα άλλα έπιπλα και το μέγεθος του χώρου. Δώστε επίσης σημασία στην ποιότητα του υφάσματος και στη διαχρονικότητα του σχήματος – δεν θέλετε να είναι εκτός μόδας σε 2 χρόνια.

#2 Πέφτετε στην παγίδα του… εκθεσιακού χώρου Τι εννοούμε: συχνά οι ιδιοκτήτες έχουν την αίσθηση πως ο καναπές, οι πολυθρόνες, το coffee table κλπ πρέπει να είναι όλα αγορασμένα από το ίδιο κατάστημα ή ακόμα και από την ίδια συλλογή. Αυτό κάνει τους χώρους να μοιάζουν.. εκθεσιακοί. Αναμίξτε στοιχεία από διάφορες εποχές, μπερδέψτε υφάσματα και βάλτε φωτιστικές πηγές σε πολλά σημεία. Φροντίστε κάθε στοιχείο να έχει τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και θα δείτε πως στο τέλος θα «δέσουν» όλα μεταξύ τους.

#3 Το χαλί σας είναι μικρό για τον χώρο Είναι ένα από τα πιο συχνά διακοσμητικά λάθη που κάνει τους χώρους να φαίνονται άσχημοι. Τα καθιστικά σχεδόν πάντα χρειάζονται χαλιά διαστάσεων τουλάχιστον 2.5 x 3 μ. και ακόμα μεγαλύτερα. Η μόνη εξαίρεση είναι αν έχετε ένα μικροσκοπικό καθιστικό.

δείτε τη συνέχεια στο spirossoulis.com

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση