Νέα Φόρεσε το

Κάννες: Η εκθαμβωτική Νικόλ Κίντμαν στο πλευρό του Λάνθιμου και όλοι οι διάσημοι στο κόκκινο χαλί

Ο Γιώργος Λάνθιμος, η Νικόλ Κίντμαν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών για την βραδινή προβολή του ήδη πολυσυζητημένου φιλμ «The Killing of a Sacred Deer». Έχοντας καταφέρει ήδη να γίνει το θέμα συζήτησης του φεστιβάλ μετά την πρώτη δημοσιογραφική προβολή, ο έλληνας σκηνοθέτης είναι για πολλούς φαβορί για το Χρυσό Φοίνικα. Η λαμπερή πρωταγωνίστρια Νικόλ Κίντμαν ήταν και απόψε εντυπωσιακή φορώντας ένα σύνολο που δημιούργησε ειδικά για εκείνη ο σχεδιαστής Raf Simons του οίκου Calvin Klein.

Σύμφωνα με τα μεγάλα online περιοδικά μόδας, (αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα του οίκου που πανηγυρίζει γι’ αυτή την εμφάνιση), μόνο για τη φούστα του εν λόγω συνόλου που φόρεσε η ηθοποιός χρειάστηκαν 150 ώρες εργασίας -ραφή και συναρμολόγηση του μεταξιού με το υψηλής ποιότητας τούλι, από το οποίο χρησιμοποιήθηκαν 170 μ.! Για να δείχνει, τόσο πλουμιστή, αλλά και για να μην χάνει το σχήμα της, η φούστα δημιουργήθηκε από 70 επάλληλες στρώσεις από τούλι, το οποίο ήταν κομμένο σε 15 διαφορετικά μήκη. Η εντολή ήταν το αποτέλεσμα να είναι -ναι μεν- αέρινο, αλλά να μην τσαλακώνει, ούτε και να δείχνει άκαμπτο και ξένο πάνω στο σώμα της πρωταγωνίστριας.

Το αποψινό κόκκινο χαλί είχε αισθητά πολλές διάσημες αφίξεις ηθοποιών και δημιουργών Τα μοντέλα δεν έλειψαν από αυτή την προβολή. Η Anja Rubik, η Jourdan Dunn, αλλά και η βραζιλιάνα Izabel Goulart με το σύντροφό της, τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν Κέβιν Τραπ, έδωσαν το παρών στο «Ελάφι» του Λάνθιμου. Η Κατρίν Ντενέβ, η Ιζαμπέλ Ιπέρ, η Εύα Λονγκόρια και η Κριστίν Σκοτ Τόμας ήταν μερικές από τις καλεσμένες της προβολής ενώ έκπληξη ήταν αναμφίβολα και η παρουσία του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Αλ Γκορ.

δείτε όλο το φωτορεπορτάζ στο lifo.gr

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση