Νέα

Παρίσι Φωτογραφία: Η Δύναμη της Φύσης

Τα ξύλα που είναι χοντρά με δέντρα, ήσυχα τμήματα άγριου γρασιδιού, ένα αυτοκίνητο που προσεγγίζει έναν ορεινό δρόμο, περιτριγυρισμένο από σκάλες από βραχώδες τοπίο … Η φύση έχει αναλάβει το Grand Palais στην καρδιά του Παρισιού.

Κάθε χρόνο, το Παρίσι Φωτογραφία εμπνέει και εκπλήξεις – συνήθως με το επιλεγμένο θέμα. Αλλά φέτος δεν υπάρχει καμία ξεχωριστή ιστορία, εκτός από μια περιοχή που αφιερώνεται στις γυναίκες.

Ωστόσο, αντί για τα γνωστά, σαρκώδη γυναικεία γυμνά και τις κλασικές φωτογραφίες υψηλής μόδας που προσφέρουν μια ιστορική γυναικεία κομψότητα, επικεντρώνεται στον εξωτερικό κόσμο.

Και όχι μόνο στα χρώματα. Μέσα σε ένα από τα ομορφότερα φθινόπωρα της Ευρώπης, που φέρνουν χρυσά φύλλα που κρέμονται από τα κλαδιά τους για δύο μήνες, ο επισκέπτης μπορεί να περιμένει ότι δεν θα βλέπει τίποτα παρά τα γνωστά χρώματα της φύσης. Αλλά ο ψηφιακός κόσμος έχει αλλάξει όλα αυτά.

Εντυπωσιάστηκα από τις επιπτώσεις του Yojiro Imasaka , ενός φωτογράφου ιαπωνικής καταγωγής που τώρα εργάζεται έξω από τη γκαλερί Miyako Yoshinaga στη Νέα Υόρκη.  δείτε τη συνέχεια στο www.vogue.co.uk

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση