Δες και αυτό Νέα

Απίθανο graffiti με τον Θανάση Βέγγο σε πολυκατοικία της Πάτρας

Με ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο, θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου ηθοποιού Θανάση Βεγγου. Φτιάχνοντας ένα τεράστιο γκράφιτι σε τοίχο πολυκατοικίας που απεικονίζει τον Θανάση Βέγγο να τρέχει, όπως έκανε πάντα στα εργα του, οι politicalstencil έκαναν την Λεωφόρο Γούναρη στην Πάτρα, πιο όμορφη από ποτέ. Το έργο έχει τίτλο «Πάλι στον πόλεμο Θανάση;»

Ο δημιουργοί του έργου γράφουν στο site τους, politicalstencil.com:

«Ο καλός μας άνθρωπος.
Ο μονίμως κατατρεγμένος φουκαράς, ο μπεσαλής μεροκαματιάρης, ο βιοπαλαιστής της διπλανής πόρτας και ο παλαβός πράκτορας. Ο χαμηλών τόνων ηλικιωμένος στις Ήσυχες Μέρες του Αυγούστου όπως επίσης ο θηροφύλακας που τουφεκίζει εν ψυχρώ τον παράνομο λαθροθήρα.
Αλλά και ο Βέγγος της στρατιωτικής θητείας στην Μακρόνησο ως “ανεπιθύμητος” λόγω των πολιτικών φρονημάτων του πατέρα του, ήρωα της αντίστασης απέναντι στους Ναζί.
Γι’ αυτόν τον Βέγγο, που αγωνίζεται, τρέχει, σακατεύεται αλλά παίρνει θέση πάντα στο πλευρό των απλών και κατατρεγμένων ανθρώπων, δημιουργήθηκε η τοιχογραφία στα πλαίσια της διοργάνωσης ArtWalk 3, Art In Progress από την ομάδα PoliticalStencil».

Το γκράφιτι έγινε με την χορηγία της Κινηματογραφικής Λέσχης Πατρών.

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση