Δες και αυτό Νέα

Εκμεταλλευτείτε κάθε τετραγωνικό του μικρού σας μπαλκονιού με 5+1 τρόπους

Συγκεντρώσαμε 7 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε το μικρό σας μπαλκόνι όμορφο και λειτουργικό.

Τα δύο κυριότερα ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στα μικρά μπαλκόνια, λόγω έλλειψης χώρου, είναι ο όγκος που καταλαμβάνουν τα έπιπλα και τα φυτά. Εκεί είναι που θα δώσουμε και βαρύτητα για να σας δείξουμε πως μπορείτε να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια και να κάνετε το μικρό σας μπαλκόνι περισσότερο εύχρηστο και… ευρύχωρο.

Η χρήση των αναδιπλούμενων επίπλων βεράντας είναι μια λύση για τα μικρά μπαλκόνια. Μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο σε διάφορα καταστήματα με οικιακό εξοπλισμό αλλά και σε εξειδικευμένα με είδη για τον κήπο. Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε.

Ένα πάσο, τύπου σιδερώστρα, είναι μια καλή επιλογή για μακρόστενα μπαλκόνια. Βιδώνοντας τη μια άκρη τους στον τοίχο μπορείτε να ανασηκώνετε το πάσο και με το έξτρα πόδι, σχήματος Π,  που είναι ενσωματωμένο πάνω στο πάσο με μεντεσέδες να το σταθεροποιείτε όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Επίσης, μπορείτε να το μαζεύετε τις υπόλοιπες ώρες. Μπορείτε επίσης κάτω από αυτό να βάζετε τις γλάστρες με τα φυτά σας και να εξοικονομείτε ακόμη περισσότερο χώρο από τη βεράντα σας.

Πάσο στα μέτρα του μπαλκονιού Καλοκαίρι και χωρίς ποτό σε κάποιο cafe με μπαλκόνι και θέα δεν γίνεται, έτσι δεν είναι; Και γιατί να μην κάνετε το δικό σας μπαλκόνι φιλόξενο για βραδινά κοκτέιλ παρέα με φίλους! Αν τα χέρια σας πιάνουν από μαστορέματα δεν είναι και τίποτε να φτιάξετε ένα πάσο από σανίδες ξύλου ή WPC Deck συνθετικού. Αν πάλι δεν πιάνουν τα χέρια σας ένας μαραγκός θα φτιάξει ένα πάσο ακριβώς στα μέτρα του μπαλκονιού σας. Ανάλογα με το ύψος που θα τοποθετηθεί το πάσο θα χρειαστείτε και τις ανάλογες καρέκλες. Με αυτό τον τρόπο ο χώρος θα ανοίξει και θα σας αφήσει ελεύθερο το μεγαλύτερο μέρος του μπαλκονιού σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση