Bella On Tour Νέα

Η Ελλάδα ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως!

Τα Voyage Awards 2019 ανέδειξαν την Ελλάδα ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως, αυτή τη φορά για την Κίνα.

Με την ευκαιρία δείτε το μεγάλο επίτευγμα για την Ελλάδα που σπάει όλα τα ρεκόρ επιβατικής κίνησης στο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Ακόμα μία σημαντική διάκριση για την Ελλάδα, στον εξειδικευμένο ταξιδιωτικό Lifestyle περιοδικό Voyage, που έρχεται να επιβεβαιώσει τη θετική εικόνα της Κίνας για το ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Επίσης, σύμφωνα με την νέα Έκθεση τουριστικών τάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού( ETC) η χώρα μας αναδείχθηκε για το 2019 στην πρώτη πεντάδα των πιο δημοφιλών ευρωπαϊκών προορισμών του κινεζικού κοινού.
Σε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ τόνισε πως στην τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων Voyage Awards 2019 εκπροσώπησε την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Κίνας ο αναπληρωτής προϊστάμενος Χρυσόστομος Κωστής.

Μία νέα έκθεση για τον τουρισμό της Κίνας προς χώρες της Ευρώπης, παρουσιάστηκε στο Πεκίνο από την ταξιδιωτική πλατφόρμα Ctrip και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού (ETC).

Μια ημέρα νωρίτερα παρουσιάστηκε στο Πεκίνο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού (ETC) και την ταξιδιωτική πλατφόρμα Ctrip, η νέα έκθεση για τον εξερχόμενο τουρισμό Κίνας προς την Ευρώπη. travelstyle.gr

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση