Δες και αυτό Νέα Οι ιστορίες της Bella's

Η ελληνική οδοντόβουρτσα απο ξύλο μπαμπού… γράφει επάνω το όνομα σου! #beaplanethero

Το ενδιαφέρον μας τράβηξε πρόσφατα, η ελληνική εταιρεία Boobam Brush η οποία έχει βάλει στόχο να μας ευαισθητοποιήσει περιβαλλοντικά και να ενεργοποιήσει την κοινωνία να αγοράζει προϊόντα από ανακυκλώσιμα και οικολογικά υλικά όπως οι οδοντόβουρτσες από μπαμπού. Πρόκειται για οδοντόβουρτσες εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού και πάνω απ’ όλα οικονομικές με οικολογική συνείδηση. Αγοράζοντας τα προϊόντα της Boobam βοηθάς της κοινωνία μας να αλλάξει νοοτροπία αγαπώντας περισσότερο το περιβάλλον!

Πλέον συνειδητά καταργούμε τις πλαστικές οδοντόβουρτσες και επιλέγουμε για την υγιεινή των δοντιών μας, οδοντόβουρτσες κατασκευασμένες από 100% βιοδιασπώμενο μπαμπού. Μάθε περισσότερα στο www.boobambrush.com.

Πήραμε στα χέρια μας μερικά από τα προϊόντα που υπάρχουν στο e-shop της Boobam Brush και αφού τα δοκιμάσαμε μπορούμε να σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Ξεκινάμε από την οδοντόβουρτσα από μπαμπού η οποία γράφει επάνω και το όνομα μας. Μια τέλεια ιδέα, που μας βάζει στο τρυπάκι να δωρίσουμε στους αγαπημένους μας εναλλακτικά και προσωποποιημένα δώρα όπως οδοντόβουρτσες με το όνομα τους ή μια φράση που αγαπούν.

Το δεύτερο προϊόν που σου προτείνουμε είναι η οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα. H boobam toothpaste ταυτόχρονα καθαρίζει βαθιά και λευκαίνει τα δόντια σου! Τα ενεργά ιόντα του άνθρακα από bamboo έχουν μεγάλη απορροφητική δύναμη, η οποία μπορεί να απομακρύνει κάθε είδους λεκέ ή οσμής από τα δόντια και το στόμα, να τα κάνει πιο λευκά, να προστατέψει τα ούλα και να αποτρέψει αποτελεσματικά την τερηδόνα. Ακόμη, δεν περιέχει fluoride!

Τέλος, μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις τις μπατονέτες της Boobam. Οι boobam swabs μπατονέτες είναι 100% βιοδιασπώμενες και φτιαγμένες από ξύλο bamboo με κεφαλή φυσικού βαμβακιού.

Ακόμη όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, η boobam στηρίζει το έργο της WWF Ελλάδας και η boobambrush πέρα από ότι με κάθε οδοντόβουρτσα προσφέρει 1€ αποτελεί μάλιστα την πρώτη παγκοσμίως επίσημη οδοντόβουρτσα της WWF! Επιπλέον με κάθε αγορά από το e-shop μπορείτε να προσφέρετε 1€ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό One Tree Planted και να φυτέψετε ένα δέντρο! Με αυτό το τρόπο η boobam θέλει να γίνει ο φορέας για τους καταναλωτές που θέλουν να προσφέρουν όχι μόνο στη πρόληψη αλλά και την αντιστροφή της περιβαλλοντικής κατάστασης του πλανήτη μας! 

Επισκέψου την ιστοσελίδα της Boobam, δες όλα τα προϊόντα και κάνε τις αγορές σου!

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση