Νέα Στην Κουζίνα

Η ιδανική αποτοξίνωση μετά τις διακοπές σε 2 ημέρες και οι βασικές αρχές της!

Η αποτοξίνωση είναι ένας τρόπος να αποβάλλεις βλαβερές τοξίνες και να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να κάνει ουσιαστικά “επανεκκίνηση”, όπως εξηγούν και οι ειδικοί από το American Dietetic Association – ADA. Η αποτοξίνωση θα επιταχύνει το μεταβολισμό σου, θα σε βοηθήσει να μειώσεις το σωματικό σου λίπος, χάνοντας έτσι πόντους από όλο σου το σώμα.

Σύμφωνα με το shape.gr μπορείς αρχικά απλά να εφαρμόσεις τις βασικές αρχές της αποτοξίνωσης και σε δύο μόλις μέρες θα νιώσεις τεράστια διαφορά.

1.Πρόσθεσε όσο περισσότερα πράσινα λαχανικά μπορείς, όπως είναι το μαρούλι, το λάχανο και το μπρόκολο. Κατανάλωνε υδατάνθρακες με μέτρο και προσπάθησε να αποφύγεις να καταναλώσεις κόκκινο κρέας .
2.Απόφυγε τους καφέδες. Ιδανικά προσπάθησε να μην πίνεις καθόλου. Αν δεν μπορείς τουλάχιστον μην υπερβαίνεις τα 1-2 φλιτζάνια την ημέρα.
3.Προσπάθησε να πίνεις όσο περισσότερο νερό γίνεται. Ιδανικά προσπάθησε να πίνεις 2 με 2,5 λίτρα την ημέρα. Η διούρηση που προκαλεί το νερό είναι από τους καλύτερους τρόπους αποβολής των τοξινών.
4.Άσκηση, άσκηση, άσκηση! Θα βοηθήσει τον οργανισμό σου να αποτοξινωθεί γρηγορότερα, θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, και θα τονώσει την ευεξία και τη διάθεση σου.
5.Αυτές τις μέρες απόφυγε σάλτσες, λιπαρά φαγητά και φαγητά που περιλαμβάνουν πολλές και διαφορετικές τροφές. Προτίμησε στεγνά φαγητά, ψητά ή βραστά και σε πολύ λίγες μέρες θα εκπλαγείς από το πόσο πιο ελαφριά θα νιώθεις, ενώ παράλληλα θα αισθανθείς σαν να έχεις κάνει ένεση ενέργειας και ευεξίας!

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση