Διαγωνισμοί Νέα

Η νικήτρια του διαγωνισμού Boobam στο Facebook!

Μια υπέροχη οικολογική οδοντόβουρτσα από μπαμπού με προσωπικό μήνυμα επάνω κέρδισε η αναγνώστρια του www.bellastories.gr Aleksandra Gasanova. Συγχαρητήρια Αλεξάνδρα! Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή και τα όμορφα μηνύματα σας. Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της Boobam στο www.boobambrush.com.

Αυτή η οδοντόβουρτσα με τον όμορφο οργανικό στρογγυλό σχέδιασμό από εξαιρετικής ποιότητας φυσικό μπαμπού θα κάνει το βούρτσισμα των δοντιών σου μια μοναδική εμπειρία. Χρησιμοποίησε την απαλή, αντιολισθητική λαβή σε συνδυασμό με το τύπο τρίχας που σου συναιστά ο οδοντίατρος σου και πάλεψε τα πλαστικά απόβλητα διατηρώντας άριστη τη στοματική σου υγιεινή!

Οι φυσικές αντι-βακτηριακές ιδιότητες του ξύλου μπαμπού θα κρατήσουν την οδοντόβουρτσα σου πιο καθαρή από οποιαδήποτε άλλη και τα δόντια σου λαμπερά! Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, το τύπο της βούρτσας – χάραξε το όνομά σου ή το μήνυμα σου πάνω της.

 

Μείνετε στο Bella Stories! ‘Ερχεται νέα εβδομάδα, με νέα ΔΩΡΑ! Ακολουθήστε μας στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τους διαγωνισμούς μας!

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση