Δες και αυτό Νέα

#μένουμε_σπίτι #stayhome: Οι επώνυμοι που μετέχουν στον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού

#μένουμε_σπίτι #stayhome

Οι επόμενοι δύο μήνες είναι κρίσιμοι. Τόσο κρίσιμοι, που θα τους θυμόμαστε για πάντα. Πρέπει να είμαστε βραχυπρόθεσμα απαισιόδοξοι, αλλά μακροπρόθεσμα αισιόδοξοι», αναφέρει χαρακτηριστικά για την επιδημία του κορωνοϊού, ο καθηγητής Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος.

Γι’ αυτόν τον λόγο το Υπουργείο Υγείας εφάρμοσε μια σειρά από προληπτικά μέτρα που έχουν ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού, ώστε να προστατευθούν κυρίως οι ευπαθείς ομάδες. Είναι όμως και ευθύνη όλων μας να προφυλάξουμε τους ανθρώπους «υψηλού κινδύνου», τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και περιορίζοντας τις επαφές μας με άλλους.

Το πιο αποτελεσματικό από όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της επιδημίας του νέου κορωνοϊού είναι να μείνουμε σπίτι. Μένοντας σπίτι, λιγοστεύουμε τις πιθανότητες να νοσήσουμε εμείς οι ίδιοι αλλά και να γίνουμε φορείς του νέου κορωνοϊού, μεταφέροντάς τον σε άλλα άτομα που ίσως κινδυνεύουν περισσότερο.

Μάλιστα από χθες πολλοί ήταν οι επώνυμοι που συμβούλευσαν να κάνουμε το πιο απλό: #μένουμε_σπίτι και προστατεύουμε τους γύρω μας.

View this post on Instagram

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris_official) on

View this post on Instagram

#μένουμε_σπίτι #stayhome — @vkikilias

A post shared by Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial) on

δείτε περισσότερα στο jenny.gr

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση