Νέα

Πόσο κοστίζει να ταξιδέψει κανείς μέχρι το … Game of Thrones;

Μήπως επιθυμείτε διακαώς τα επισκεφθείτε το Γουέστερος; Τότε η αλήθεια είναι πως για να ταξιδέψετε στις τοποθεσίες που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς φαινόμενο «Game of Thrones», θα πρέπει να βάλετε αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Κι αυτό, κυρίως επειδή οι παραγωγοί της σειράς έχουν επιλέξει απομακρυσμένες τοποθεσίες που να παραπέμπουν στο σκηνικό και στο κλίμα της σειράς.
Τα περισσότερα από τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται στη Βόρεια Ιρλανδία. Μάλιστα, τα στοιχεία δείχνουν πως αφότου η σειρά «Game of Thrones» έγινε η μανία των τηλεθεατών ανά τον κόσμο, η τοπική οικονομία έχει ανθίσει χάρη στον τουρισμό, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες φτάνουν κάθε χρόνο στην περιοχή.

Αν εξαιρέσουμε τα αεροπορικά εισιτήρια, που η τιμή τους ποικίλλει ανάλογα με το πώς και το πότε θα επιλέξετε να ταξιδέψετε, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η εκδρομή στο φυσικό σκηνικό που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς κοστίζει 40 λίρες κατ’ άτομο.

Ωστόσο, αν θέλετε το πολυτελές πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει ξενάγηση και στα σκηνικά και τα κοστούμια της σειράς, θα πρέπει να πληρώσετε 200 λίρες για δύο άτομα. Μπορεί να ακούγονται πολλά, σκεφτείτε όμως πως θα μπορέσετε να βγάλετε φωτογραφία με τα σπαθιά που χρησιμοποιούν οι ηθοποιοί της σειράς!

Πιο οικονομικό είναι το ταξίδι στην Κροατία, όπου επίσης γίνεται μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς. Η ξενάγηση στο φυσικό σκηνικό του «Game of Thrones» κοστίζει περί τα 120 ευρώ κατ’ άτομο. Στην Ισλανδία, που επιλέγεται συχνά από τους παραγωγούς της σειράς για γυρίσματα, το κόστος της ξενάγησης αγγίζει τα 80 ευρώ κατ’ άτομο.
Money Magazine

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση