Νέα

Στο Basketball Hall of Fame ο Νίκος Γκάλης

Το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) ανακοινώθηκαν οι φιναλίστ του Basketball Hall of Fame 2017 και ανάμεσα στα διάσημα ονόματα υπάρχει και αυτό του Νίκου Γκάλη, του ανθρώπου που έβαλε το μπάσκετ σε κάθε ελληνικό σπίτι. Ο “Gangster” θα μπει στο Πάνθεον των κορυφαίων στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017, για να συναντήσει τους μεγαλύτερους θρύλους του αθλήματος, αυτούς που άφησαν το στίγμα και την κληρονομιά τους σε αυτό.

Μαζί με τον Γκάλη θα μπουν στο Hall of Fame ο Tracy McGrady (δεν χρειάζονται συστάσεις για έναν από τους κορυφαίους σκόρερ των τελευταίων 20 χρόνων στο ΝΒΑ), ο προπονητής του Πανεπιστημίου Kansas Bill Self, η Rebecca Lobo (μία από τις κορυφαίες μπασκετμπολίστριες όλων των εποχών), η προπονήτρια Muffet McGraw, o coach Λυκείων Robert Hughes, o πρώην παίκτης και ιδιοκτήτης των Harlem Globetrotters Mannie Jackson, o Tom Jernstedt, ο άνθρωπος που δημιούργησε τα Final Fours του NCAA, ο Jerry Krause, ο άνθρωπος που έχτισε τη Δυναστεία των Chicago Bulls και o George McGinnis (θρύλος του ABA και πρώην παίκτης του ΝΒΑ).

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τη μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια της για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Basketball Hall of Fame!

Ο μεγαλύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών βιώνει την υπέρτατη τιμή, αφού όπως ανακοινώθηκε επίσημα, μπαίνει στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017. Ο Νίκος Γκάλης θα ενταχθεί στο Basketball Hall of Fame μαζί με τεράστιες μορφές του αθλήματος, όπως ο Tracy McGrady και ο Jerry Krause.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συγχαίρει γι’ αυτήν την τιμή τον θρύλο της ομάδας μας, που άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού μπάσκετ και αποτέλεσε θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία της Αυτοκρατορίας του ΑΡΗ.

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση