Νέα

12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»: Εκκίνηση σε Πέλλα, ζωντάνια από νωρίς στη Θεσσαλονίκη

Στο ρυθμό του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» βρίσκεται από νωρίς το πρωί η Βόρεια Ελλάδα. Διοργάνωση που αφορά συνολικά φέτος (σ.σ. μαζί με τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος που συμπληρώνουν το βασικό κομμάτι του αγωνιστικού προγράμματος), περισσότερους από 21.000 δρομείς και χιλιάδες θεατές.

Λίγο μετά τις 08.00 από την Πέλλα έγινε η εκκίνηση για τον Μαραθώνιο, με περισσότερους από 2.000 δρομείς να καλούνται να καλύψουν τη διαδρομή των 42 περίπου χλμ ως τη συμπρωτεύουσα. Λίγο αργότερα, δε, από το Δήμο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη έγινε και η εκκίνηση για το Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10 χλμ. (σ.σ. θα ακολουθήσει αργότερα ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5 χλμ). Σημείο τερματισμού για όλους τους δρομείς το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Με αφετηρία την πλατεία Αριστοτέλους και ολοκλήρωση στο σημείο τερματισμού, ολοκληρώθηκε και ο δρόμος των 1000μ για παιδιά ηλικίας 9 ως 12 ετών.

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν από νωρίς το πρωί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από την Αστυνομία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν άπαντες, σε ό,τι αφορά την κίνηση στην πόλη, εξαιτίας του Μαραθωνίου

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση