Νέα Φόρεσε το

3 χρωματικοί συνδυασμοί που θα αναδείξουν το καθημερινό σας στυλ

Aυτή τη σεζόν, η γήινη παλέτα κατέχει μεγάλο χώρο στα color trends. Τα χρώματά της τα είδαμε στα catwalks, τα φορέσαμε αρκετά και ευτυχώς δεν μας περιόρισαν καθόλου στους συνδυασμούς με άλλα.

Σαφώς, τα earthy colours λειτούργησαν βοηθητικά στο να αναβαθμίσει πιο εύκολα το καθημερινό της στιλ η κάθε γυναίκα. Ωστόσο, δεν είναι τα μόνα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο καθημερινό σας στιλ.

Λίγο χρώμα και ακόμα καλύτερα, ο συνδυασμός δύο χρωμάτων είναι μια safe και στιλάτη επιλογή για τα καθημερινά σας outfits. Δεν χρειάζεται να κάνετε colorblocking, αρκεί να ξεφύγετε λίγο από τους κλασσικούς συνδυασμούς και αν είστε λίγο συντηρητικές όσον αφορά στο χρώμα, τότε μάλλον θα χρειαστεί να τολμήσετε λίγο.

Προφανώς, οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις είναι στιλάτες και έτοιμες να κλέψουν τις εντυπώσεις. Δεν είναι όμως, οι μόνες. Ρίξτε μία ματιά στους παρακάτω συνδυασμούς, λίγο πιο “ήσυχους”, αλλά ίσως και περισσότερο στιλάτους και δύσκολα θα τους αντισταθείτε.

Combo #1

Φωτίστε τις γήινες αποχρώσεις με μία παστέλ από την ίδια οικογένεια.

Combo #2

View this post on Instagram

📸: @thestyleograph Paris Couture Week SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Δείξτε εμπιστοσύνη στο μπλε και τις αποχρώσεις του και συνδυάστε διαφορετικές μεταξύ τους.

Combo #3

Δύο ιδιαίτερες αποχρώσεις μπορούν να χαρίσουν στο outfit ένα κομψό αποτέλεσμα που αναμφίβολα, θα τραβήξει τα βλέμματα.  jenny.gr

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση