#1 Καθαρισμός

Μία μικρή ποσότητα σαμπουάν αρκεί για να καθαρίσουμε τα μαλλιά μας, ακόμα και αν είναι μακριά. Κάνουμε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και τρίβουμε και τις άκρες. Ξεπλένουμε και επαναλαμβάνουμε τον καθαρισμό με τις ίδιες κινήσεις.

#2 Ξεμπέρδεμα & Ενυδάτωση

Το conditioner είναι εξίσου σημαντικό, όπως και το σαμπουάν. Αρκεί μία μικρή ποσότητα στις άκρες για να ξεμπερδέψουμε και να ενυδατώσουμε τα μαλλιά μας.

#3 Μάσκα μαλλιών

Η μάσκα μαλλιών είναι όπως αυτή που κάνουμε στο πρόσωπό μας. Ανάλογα με τις ανάγκες της τρίχας, κάνουμε μία με δύο φορές μέσα στην εβδομάδα. Επίσης επιλέγουμε προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών μας.

#4 Χτενίζουμε & Λειαίνουμε

Δεν ξεχνάμε να χτενίσουμε τα μαλλιά μας. Ξεκινώντας χαμηλά από τις άκρες και πηγαίνοντας σταδιακά προς τις ρίζες, με απαλές κινήσεις ξεμπερδεύουμε τα μαλλιά μας και τα κάνουμε λεία και απαλά.

#5 Προστατεύουμε την τρίχα μας

Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα μαλλιών, που προστατεύουν την τρίχα πριν εφαρμόσουμε οποιοδήποτε αξεσουάρ που παράγει θερμότητα.

#6 Λάδι και σιλικόνι

Εφαρμόζουμε κάποιο ενυδατικό λάδι ή σιλικόνι της αρεσκείας μας στις άκρες σχεδόν καθημερινά, για να έχουμε λείο και απαλό αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε το κομμωτήριο και ινστιτούτο ομορφιάς  MEDUSA για την περιποίηση των μαλλιών, των άκρων αλλά και για θεραπείες μασάζ. Ακόμη επωφεληθείτε 20% έκπτωση με τη φοιτητική σας ταυτότητα.

MEDUSA, Aγίου Δημητρίου 154 (έναντι τούρκικου προξενείου), Θεσσαλονίκη. τηλ. 2315. 534. 014