Δες και αυτό Νέα

“Mrs. America”:Η νέα σειρά με την Cate Blanchett κάνει πρεμιέρα τον Μάιο στο FOX

Βασισμένη σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα, η νέα σειρά

“Mrs. America”, αφηγείται την ιστορία του κινήµατος που επικύρωσε την τροπολογία για την ισότητα των δύο φύλων στις ΗΠΑ τη δεκαετία του ’70. Mε πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Oscar και Χρυσή Σφαίρα Cate Blanchett, το “Mrs. America” κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 21.50, αποκλειστικά στο FOX. Μετά την πρεμιέρα, τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 21.50.

Μέσα από τα μάτια της συντηρητικής συνταγματολόγου Phyllis Schlafly (Cate Blanchett), η οποία αντιτάχθηκε σφοδρά στην τροπολογία και το κίνηµα του φεμινισμού, αλλά και φεμινιστριών της εποχής όπως οι Gloria Steinem (Rose Byrne), Bella Abzug (Margo Martindale), Shirley Chisholm (Uzo Aduba), Jill Ruckelshaus (Elizabeth Banks) και Betty Friedan (Tracey Ullman), η νέα σειρά “Mrs. America” εξερευνά, πώς ένα από τα πιο δύσκολα πεδία μάχης του πολιτισμικού πολέμου της δεκαετίας του 1970, βοήθησε στην άνοδο της συντηρητικής οργάνωσης “Moral Majority” και άλλαξε για πάντα το πολιτικό τοπίο της Αμερικής.

Τo “Mrs. America”, είναι μια δημιουργία και παραγωγή της βραβευμένης με EMMY® Dahvi Waller (Mad Men), της υποψήφιας για Oscar® Stacey Sher (Django Unchained, Erin Brockovich), των Coco Francini και Cate Blanchett καθώς και των Anna Boden και Ryan Fleck (Captain Marvel) που σκηνοθέτησαν τα 4 από τα 9 επεισόδια της σειράς. Το all-star cast της σειράς συμπληρώνουν οι Sarah Paulson, John Slattery, Jeanne Tripplehorn, Ari Graynor, Melanie Lynskey και Kayli Carter.

harpersbazaar.gr

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση