Τα σκουπίδια που βρίσκονται στον βυθό τους Ανδρου σχολιάζει με βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ο ευαισθητοποιημένος περιβαλλοντικά διάσημος ηθοποιός.
Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνονται εθελοντές να καθαρίζουν από σκουπίδια τον βυθό της Άνδρου, ο Leonardo DiCaprio σχολίασε:
«Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Εκατοντάδες πεταμένα δίχτυα. Όλα αυτά βρίσκονταν στον πυθμένα του νησιού της Άνδρου στην Ελλάδα. Εθελoντές μάζεψαν περίπου 300 κιλά πλαστικών απορριμμάτων. Αλλά κάποιοι λένε πως τα μικροπλαστικά αφήνουν ένα αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον, και ακόμα και σε εμάς τους ίδιους. Μπορούν να καταναλωθούν από ψάρια, τα οποία μετά γίνονται τμήμα της διατροφής μας» έγραψε σχετικά ο σταρ του Χόλιγουντ.




Δεν υπάρχουν σχόλια