Χωρίς κατηγορία

Διάφανα πέδιλα: Το νέο είδος ψηλοτάκουνου δείχνει το πόδι πιο ψηλό

Άλλο ένα trend από τα βάθη της δεκαετίας του 90′ (και της ντουλάπας σας), κάνει δυναμικό comeback.

Στην πραγματικότητα, είναι τα πέδιλα που έχουν διάφανη φάσα δημιουργώντας το εφέ ότι το πόδι είναι γυμνό. Γνωστό και ως «naked shoe trend» φοριέται ιδανικά τόσο με midi kαι maxi φούστες, όσο και με τζιν.

Σύμφωνα με έρευνες που μόλις έβγαλα από το κεφάλι μου, η δυναμική του επάνοδος πρέπει να οφείλεται και στην Κιμ Καρντάσιαν η οποία «δουλεύει» το διάφανο παπούτσι εδώ και πολύ καιρό τώρα (μαζί με τις αδελφές Τζένερ εννοείται), τόσο σε πέδιλο, όσο και σε γόβα. Μάλιστα σε πρόσφατη βραδινή της εμφάνιση «ντύθηκε» με ένα διάφανο (σχεδόν πλαστικό) φόρεμα και αντίστοιχα διάφανα πέδιλα, στέλνοτας το naked shoe trend σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Φήμες- από γυναίκες που τα έχουν φορέσει -λένε ότι αυτά τα πέδιλα χαρίζουν πόντους στο πόδι. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μη τις πιστέψουμε από τη στιγμή που αυτά τα παπούτσια παίρνουν το χρώμα του δέρματός σας και έτσι, δεν διακόπτουν τη συνέχεια του ποδιού. Κατ’ επέκταση το κάνουν να φαίνεται πιο ψηλό.

Αυτό σε συνδυασμό με την χρωματική ουδετερότητα του συγκεκριμένου πέδιλου, η οποία το κάνει κατάλληλο σχεδόν για κάθε outfit, του δίνει τις προοπτικές να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο ευέλικτα και πρακτικά ζευγάρια της ντουλάπας σας.

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση