Δες και αυτό Νέα

Ξεκαρδιστικό το βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με την υπέροχη Γιαγιά Ελένη!

Το 2ο διαφημιστικό του 3ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης! Μετά την Ελληνίδα μάνα, δείτε την Κρητικιά γιαγιά όπως δεν την έχετε ξαναδεί!
Δήλωσε συμμετοχή σήμερα στην μεγαλύτερη γιορτή!  1 Οκτωβρίου 2017 στο Αρκαλοχώρι Κρήτης! Τρέξε ή περπάτησε στους αγώνες 5 – 10 ή 21 χιλιομέτρων

Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος και γελάστε με την καρδιά σας! Η υπέροχη γιαγιά έχει …ρίξει το διαδίκτυο.


Όπως κι αν έρθεις στην Κρήτη, μια ανοιχτή αγκαλιά θα σε περιμένει! δες περισσότερες πληροφορίες στο cretehalfmarathon.com.

Η ιδέα για το σποτ με τη γιαγιά ήρθε αμέσως μετά τον δεύτερο Ημιμαραθώνιο Κρήτης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στο Αρκαλοχώρι.

Αμέσως ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα και ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες..

? Ο Chandresh Singh από την Ινδία… δεν γνώριζε την Ελλάδα αλλά μπορούσε να καταλάβει περίπου που είναι.. ¨ όταν έμαθε ότι έχει μόνο 10.000.000 κατοίκους.. είπε: “τόσο μικρή χώρα!” ήταν πάντα χαμογελαστός!

? Ο φτωχός (οικονομικά) και χαμογελαστός Αφρικανός Johan όταν άκουσε Greece, είπε: “Η χώρα της Δημοκρατίας και της Φιλοσοφίας! Διαβάζω Ελληνική φιλοσοφία, λατρεύω τον Σωκράτη!” και δεν δυσκολεύτηκε Καθόλου να μιλήσει Κρητικά, και μάλιστα με προφορά!

? Η γιαγιά Ελένη από τα Ρουσοχώρια , ”αγράμματη” όπως μας λέει η ίδια συνέχεια, ταλαιπωρημένη πολύ στη ζωή της , αλλά πάντα χαμογελαστή !

Οι Κρητικοί είναι φιλόξενοι, φιλόξενοι άνθρωποι όμως υπάρχουν σε όλο τον Κόσμο.

Φιλοξενία μπορεί να είναι ένα χαμόγελο ή ένα ¨καλημέρα¨ !

Φιλοξενία είναι να αντιμετωπίζεις σαν να είναι παιδιά σου ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεις, από όποιο μέρος του πλανήτη κι αν είναι.. όποια κι αν είναι τα πιστεύω τους.

Η φιλοξενία (ετυμολoγία από το φιλώ (= αγαπώ) + ξένος)

1 Οκτώβρη ραντεβού στην Κρήτη!

 

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση