Νέα Φόρεσε το

Τα αξεσουάρ στα μαλλιά είναι must

H λεπτομέρεια είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά και αυτό το γνωρίζουν καλά οι διάσημοι hairstylists. Δείτε τα trends που εξακολουθούν και αυτή την άνοιξη να έχουν δυναμική παρουσία στο catwalk προτρέποντάς μας να πειραματιστούμε με νέα στυλ.

Βασιλική στέψη
Ποιος είπε ότι οι τιάρες είναι μόνο για τις πριγκίπισσες; Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό χτένισμα για τις βραδινές σας εμφανίσεις ποντάροντας στο εν λόγω αξεσουάρ που, αν μη τι άλλο, προσδίδει ρομαντισμό στο λουκ σας. Δεν έχει σημασία το μήκος των μαλλιών, αφού υποστηρίζει τέλεια ένα καρέ ή ακόμα και μια κουπ αλά γκαρσόν.

Boho chic
Είναι πραγματικά άπειρες οι επιλογές στα δεσίματα και τα στυλ που μπορείτε να φτιάξετε χρησιμοποιώντας ένα μαντίλι. Στριφογυρίστε το γύρω από το κεφάλι σας δημιουργώντας κόμπους, πλέξτε το ανάμεσα στην κοτσίδα σας και στερεώστε το στην κορυφή του κεφαλιού, ή αφήστε τις άκρες του να πέφτουν χαλαρά στους ώμους. Το σίγουρο είναι πως θα αποκτήσετε σε χρόνο dt ένα bohemian λουκ, must για τη σεζόν που ξεκινά.

Back to school
Οι πλεκτές κοτσίδες κάθε είδους είναι της μόδας, το ίδιο και οι φιόγκοι. Τοποθετήστε κομψούς μικρούς φιόγκους στο τέλος της πλεξούδας σας ή υπερμεγέθεις σε όμορφα χρώματα που θα σας θυμίσουν τα σχολικά
σας χρόνια.

Λάμψη επί… κεφαλής
Τα πολύτιμα αξεσουάρ δεν είναι μόνο για να στολίζουν το σώμα… Δώστε στο χτένισμά σας έξτρα πολυτέλεια στερεώνοντας στα μαλλιά σας εντυπωσιακά κομμάτια ή δημιουργήστε με τη βοήθειά τους κομψούς κότσους σινιόν.

Headband
Οι κορδέλες στα μαλλιά είναι μεγάλη τάση φέτος, αφού αποθεώθηκαν στις πασαρέλες από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές. Εντάξτε τες άφοβα στα hairstylings που θα υιοθετήσετε, ειδικά αν θέλετε να προσθέσετε στις εμφανίσεις σας ’60s αέρα. Επιπλέον αποτελούν ιδανική επιλογή ακόμα και για τις bad hair days.

elle.gr

 

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση