Bella On Tour GreekSuperfoods Νέα Οι ιστορίες της Bella's

Φάρμα Καριοφύλλη: Βόλτα ανάμεσα σε ελάφια, άλογα και άλλα ζώα + βιολογική αρώνια

Έχει δεχθεί ζώα από πυρόπληκτες περιοχές που πλέον ζουν ευτυχισμένα ξανά! Ο Γιώργος Καριοφύλλης έκανε το όραμα του πράξη δημιουργώντας τη φάρμα του στο όρος Λεπέτυμνος στη Λέσβο.

Οικογένειες από ελάφια, κατσίκες, πτηνά, άλογα, πουλερικά, κουνέλια και χελώνες  ζούν ελεύθερα και αρμονικά μέσα στη δροσιά των δέντρων του ψηλότερου όρους του νησιού της Λέσβου. Η φάρμα δέχεται πλήθος επισκεπτών κάθε σαββατοκύριακο. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες σεβόμενοι την ελευθερία των ζώων μπορούν να τα ταίζουν φρούτα και λαχανικά, να περπατούν ανάμεσα τους και να τα θαυμάζουν. Τα ζώα είναι εξοικειωμένα με τους ανθρώπους και νιώθουν οικεία να έρθουν κοντά τους περιμένοντας ένα υγιεινό σνακ.

Όπως μας είπε ο Γιώργος Καριοφύλλης, στη φάρμα φιλοξενούνται ζώα που διεσώθηκαν από πυρόπληκτα σημεία της χώρας. Ο ίδιος ταίζει και περιποιείται τα ζώα σε καθημερινή βάση με δικά του προσωπικά έξοδα καθώς η είσοδος στη φάρμα είναι δωρεάν.

Ο τρόπος με τον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να ενισχύσουν τη φάρμα είναι επιλέγοντας να αγοράσουν κάποιο από τα προιόντα που παράγει η Φάρμα Καριοφύλλη από την καλλιέργεια βιολογικής αρώνιας που γίνεται σε ειδικό σημείο στον χώρο της φάρμας. Μαρμελάδα με βιολογική αρώνια, αποξηραμένοι καρποί, τσάι με αρώνια και κάποια άλλα συναφή είδη θα βρει κάποιος στο περίπτερο του Γιώργου στην είσοδο της φάρμας.

Η Φάρμα Καριοφύλλη έχει δημιουργηθεί μέσα σε μια έκταση επιπέδων περίπου 6 στρεμμάτων ανάμεσα σε ελιές, κερασιές και άλλα υπέροχα δέντρα. Η βιολογική αρώνια παράγεται στη Λέσβο αποκλειστικά από τον Γιώργο Καριοφύλλη. Πρόκειται για μια μοναδική υπερτροφή που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και αποβάλλει τα βαρεά μέταλλα. Οι αποξηραμένοι καρποί ταιριάζουν ιδανικά σε δημητριακά με γάλα ή γιαούρτι με μέλι. Η μαρμελάδα αρώνια συνοδεύει υπέροχα το φημισμένο σαγανάκι λαδοτύρι Μυτιλήνης. Σας προκαλούμε να τα δοκιμάσετε και φυσικά να επισκεφθείτε αυτή την υπέροχη φάρμα.

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση