Δες και αυτό Νέα

10+1 διαφορετικά στυλ στολισμού Χριστουγεννιάτικων δέντρων

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ενός σπιτιού εξαρτάται από το γούστο και το στιλ του ιδιοκτήτηΔείτε τις προτάσεις που ακολουθούν και πάρτε ιδέες για τον στολισμό του δέντρου σας τα φετινά Χριστούγεννα.

Προσωποποιημένο δέντρο Μια ωραία ιδέα που είδαμε και μας έχει γοητεύσει είναι να τοποθετήσετε πάνω στο δέντρο σας γράμματα ή ακόμα και αριθμούς που σημαίνουν κάτι για εσάς. Μπορείτε για παράδειγμα, να βάλετε τα αρχικά του ονόματος όλων των μελών της οικογένειάς σας ή και κάποια σύμβολα που σας εκφράζουν. Βάψτε τα όλα σε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα ώστε να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του δέντρου σας.

Μπάλες σε διάφορα μεγέθη Ένα trend που φαίνεται να είναι πολύ δημοφιλές φέτος είναι η διακόσμηση του δέντρου με μπάλες σε διάφορα μεγέθη αλλά σε παρόμοιες αποχρώσεις. Τα χρώματα που συνήθως χρησιμοποιούνται για τις μπάλες είναι το πολύ τρία και τα μεγέθη ποικίλουν ανάλογα με το δέντρο αλλά και το γούστο σας.

Συνδυασμός χρωμάτων Συνδυάστε μαύρο, λευκό και χρυσό για να δημιουργήσετε αυτό το υπέροχα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και στολίστε το με ασπρόμαυρες κορνίζες, φιόγκους, πούπουλα ή ό,τι άλλο θέλετε.

Διαφορετικά στολίδια Η μόδα με τη χρήση διαφορετικών στολιδιών καλά κρατεί και φέτος. Πλέον η ομοιομορφία στο δέντρο είναι λίγο ξεπερασμένη και όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει δέντρα με προσωπικότητα και ιδιαίτερα στολίδια.

δείτε τη συνέχεια στο spirossoulis.com

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια Απάντηση